Skip to content
logo

The National Assembly Library of Vietnam

Online Public Access Catalog

  • Book Bag: 0 items (Full)
  • Home
  • Services
  • News
  • Introduce
Advanced
  • Home
  • Nghiên cứu công nghệ chế biến...
  • Cite this
  • Text this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Save to List
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
  • Permanent link
Nghiên cứu công nghệ chế biến puree và nước chuối trong từ quả chuối tiêu hồng

Nghiên cứu công nghệ chế biến puree và nước chuối trong từ quả chuối tiêu hồng

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trần Thị Thu Hoài
Format: Luận án, luận văn
Language:Vietnamese
Published: 2024
Online Access:https://hdl.handle.net/11742/77846
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first

Similar Items

  • Chuỗi giá trị ngành chè tỉnh Nghệ An
    by: Nguyễn Công Biên
    Published: (2020)
  • Chuỗi giá trị ngành chè tỉnh Nghệ An
    by: Nguyễn Công Biên
    Published: (2020)
  • Nghiên cứu đặc điểm nông sinh học và một số biện pháp kỹ thuật đối với chuối Tiêu hồng tại Phú Thọ
    by: Triệu Tiến Dũng
    Published: (2017)
  • Nghiên cứu chuỗi giá trị thịt lợn trên địa bàn tỉnh Nghệ An
    by: Phạm Thị Tân
    Published: (2015)
  • Chuỗi phẳng lặng: Tiểu thuyết\
    by: Vũ, Tô Bân
    Published: (1997)
logo

The National Assembly Library of Vietnam

Thông tin liên hệ

Nhà Quốc hội, số 1 Đường Độc Lập, Ba Đình, Hà Nội, Việt Nam

080.41947 - 080.41984

thuvienquochoi@quochoi.vn

Kết nối với chúng tôi

Copyright © 2022 - Thư viện Trường Đại học Thương Mại. All Rights Reserved