Skip to content
logo

The National Assembly Library of Vietnam

Online Public Access Catalog

  • Book Bag: 0 items (Full)
  • Home
  • Services
  • News
  • Introduce
Advanced
  • Home
  • Nghiên cứu ảnh hưởng của hàm l...
  • Cite this
  • Text this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Save to List
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
  • Permanent link
Nghiên cứu ảnh hưởng của hàm lượng oxy đến chất lượng ngô hạt trong quá trình bảo quản kín khí.   (Study on the effect of oxygen content on corn kernels quality during hermetic storage)

Nghiên cứu ảnh hưởng của hàm lượng oxy đến chất lượng ngô hạt trong quá trình bảo quản kín khí. (Study on the effect of oxygen content on corn kernels quality during hermetic storage)

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lê Quốc Khánh
Format: Luận án, luận văn
Language:Vietnamese
Published: 2021
Online Access:https://hdl.handle.net/11742/74079
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first

Similar Items

  • Summary of the contents of the issue No3/2015
    Published: (2015)
  • Summary of the contents of the issue No. 1/2015
    Published: (2015)
  • Summary of the contents of the issue No2/2015
    Published: (2015)
  • The relationship between service quality, customer satisfaction, service quality and customer loyalty: A study in Telecommunication Industry of Laos
    by: Padapphet Sayakhot
    Published: (2015)
  • Credit misallocation during the European financial crisis
    by: Fabiano Schivardi
    Published: (2017)
logo

The National Assembly Library of Vietnam

Thông tin liên hệ

Nhà Quốc hội, số 1 Đường Độc Lập, Ba Đình, Hà Nội, Việt Nam

080.41947 - 080.41984

thuvienquochoi@quochoi.vn

Kết nối với chúng tôi

Copyright © 2022 - Thư viện Trường Đại học Thương Mại. All Rights Reserved